Gebraaide Skaapstertjies Chef Suzanne Crozier
6 Junie 2018
2kg Skaapstertjies, vet afgehaal
1 lourierblaar
Sout en peper
Marinade
30 ml sojasous
30ml tamatiesous
30ml Asyn
30 ml Gouestroop
30 ml Worcester sous
2 ml fyn knoffel
Murgpampoentjie slaai
1 pakkie murg pampoentjies spagetti
1 pakkie rooi slaai radyse, kwarte gesny
1 suurlemoen se sap en skil
30 ml olyf olie
Sout en peper
1 Kook sterte in water met sout, peper en lourierblaar in tot sag tussen 2-3 ure. Haal uit en laat afkoel
2 Meng alles saam vir marinade
3 Verhit ‘n riffle pan en braai stertjies terwyl jy met marinade smeer. Draai gereeld om sodat marinade lekker ‘’sticky’’ word.
4 sit murgpampoentjies, radyse, suurlemoen sap en skil en olyf olie in mengbak en roer geod deur.
Geur met sout en peper.
Bedien met skaapstertjie-ribbetjies